Måste höras...

Den är så bra, och dom är så duktiga, har lyssnat på den här låten om och om igen i säkert en timma nu, synd att den är så kort: http://www.myspace.com/pascalpinon  

bajs bajs

Om några timmar börjar skolan igen, ush fy hämsk, och jag kan inte somna, så jag kommer vara helt död imorgon . Jag vill bara krypa under mitt täcke och vänta tills det är lov igen. Jag låter inte ett dugg deprimerad, jag vet. 

Plus att min mamma har kommit på massa nya cp regler, eftersom enligt henne är jag den värsta tonåringen som nånsin levat på denna jord (fast jag är värsta nörden/mesen/tönten), så det blir som från ett fängelse (hemma) till ett annat (skolan), och juste det klyftigaste med hennes plan är att jag inte ska få några pengar alls, för resten av hela året. Åh vad jag längtar efter att vakna upp imorgon (ironi).

Varje lov.

Så fort som jag har lov får jag cp sömnproblem, åh vad jag blir förbannad på mig själv. Plus jag har ont i hela kroppen, för igår halka jag på isen (smidig som jag är) och slog i mitt huvud, ryggen och båda armbågarna, kan typ inte röra ena armen, är mega mesen och kan inte äns lyfta en tallrik.

Vid 5 tiden (morgonen): Lyckas äntligen somna.

5:37 : Vaknar och börjar kolla på simpsons avsnitt.

6: 22 : känns som jag borde stänga av min laptop nu, och börja läsa "hemma hos Martina" för hundraelfte gången.

Kollar på gamla bilder från Spanien, tänker att jag också vill bo i ett land där man slipper få köldskador så fort man går utomhus.

 <------ behöver vara där.

RSS 2.0