Björk

gaah, vad jag vill tillbaks till björk konsaren, det var sa kul, det var ca 40 000, men jag lyckades knöka mej langst fram. Jag vill ocksa tillbaks till sverige, saknar jenny, emma och fanny, och jag tycker sa synd om emma nu:'(. Jag vet inte vad det ar för fel pa mej nu för tiden, jag börjar typ grina för allt, jag började grina nar jag sag pa biggest loser, och dom fick post skickad fran sina familjer, och dom blev sa glada, ahaha jag börja grina för det XD. Lite senare idag nar jag inte behöver passa Leifur mera ska jag traffa Siv:)

Min förstörda helg

Först sa skulle jag fa vara ensam hemma hela helgen, sen ringer en viss cp manniska, aka mamma, och sejer att hon inte litar pa mej, och sejer att jag sakert kommer ha nagon fest. Sa jag tvingas bo hos mormor aka sjöodjuret, woohoo. Men ska iaf se en konsar med Björk ikvall, som gör mej lite gladare:).

Hej, jag heter Rosa och jag kan inte aka buss

Igar nar jag skulle aka hem i buss sa markte jag att jag var langt utanför Reykjavik helt plötsligt, typ ute vid nagra bondgardar, sa jag gick  ur bussen, och sen fick jag vanta i 45 minuter efter en buss in till Reykjavik, och klockan var typ ett pa natten. sa jag satt dar med ett litet malar block och höll pa att rita och kande mej stencool, sen kom massa fulla 14- 16 aringar och börja prata med mej. Sen nar jag antligen kom in till Reykjavik sa gick jag ut pa fel stalle sa jag fick ga 3 km, sen kom jag antligen hem assent, da blev smari arg för han trode att jag hade vart ute och festat och blivit full bara för jag var jatte trött. jaja dar fick ni lite info om hur grovt handikappad jag ar.


Bubbelbad

Lite spannande rubrik idag, har inte uppdaterat sa mycket pa sistonde, igar var jag med Asthildur i kringlan, men sen gick vi hem till mej (för jag bor brevid kringlan nu yay), och da fick jag lite precenter som hon köpte till mej i NY, jag fick en affich med svampbob och patrik dar det stod "borne to be weird", en I love NY t-shirt, bubbelbad och (badabamm) lindt lindor kulor. Senare den dagen (ca 2 pa natten) fick jag asmkt lust att bada bubbelbad, sa jag tog en colaflaska, lindt-kulor och satte pa min regina spektor skiva och laste min nalle puh bok (jag ar sa mogen) och slangde mej i badet. Idag var jag med Asthildur och vi tralla runt i stan lite. Just nu pratar jag med mamma, som jag har gjort i en kvart, wohoo, nu kom Smari hem med pizzan, skal ata nu.

Simmhallen

Idag vakna jag klockan 12 och at lite pizza till frukost fran igar... Sen ringde Lovisa och undra om jag ville med till simmhallen (som jag ville) sa vi akte till simmhallen:) vi var dar ganska lange, sen var det en fyllegubbe i poolen som sa att Lovisa skulle hamta kaffe at honnom saklart ville hon inte det, da blev han asarg och sa "nar jag var ung sa skulle man vara snall mot dom gamla och inte vanvarda dom", sant hander alltid mej, varfor ska jamt fyllegubbar söka sej till platser jag rakar vara pa? Efter att ha tagit fel buss och akt i en timma ar jag antligen hemma, har varit det ett tag nu, jag skulle passa Leifur "ett tag" enligt Smari har passat han i nastan 2 timmar nu! Nu maste jag iaf ga och hjaæpa Leifur med playstation, jag maste titta pa medans han spelar, skoj.

sjömonstret

hejhej, far bli en kort blogg som vanligt. Igar var jag lite halvsjuk sa jag stannade hemma med Hulda som ocksa var det, nu har vi sett alla "indiana jones" filmer. Sen pa kvallen akte jag och Smari till min morbror och at middag. Men nu skal jag aka till min mormor (aka sjömonstret) och (inte) ata middag. Men idag kom ASthildur hem fran New York (yay) ska traffa henne imorgon:D

sjuk

Igar fick jag migran anfall och började spy, sen blev jag neddrogad och madde lite batre, bade jag och Leifur fick det sa vi la oss i varsin soffa och kollade pa Indiana Jones 1. Idag mar jag lite battre och ska traffa Sigrid.


Island

Jag har haft lite dalig uppdatering nu för jag ar i Island, ar inte sa manga som laser enda.. Det hander inte sa mkt, maste passa ganska mkt, men inte i gar, da traffade jag Siv och vi var i Kringlan lite (shopping-center), som jag bor precis brevid nu:) Sen gick vi pa bio och sag sex and the city-filmen. Sen var vi hos Siv lite, kom hem typ 1, sen blev jag vackt i morse av Leifur (min brorson som jag maste passa) klockan 9, sen fick jag passa han och en kusin sa nu ar jag astrött, kanns som jag smalter. Nu skal jag iaf ga ut och ata grillat, yay. 

Panik Del 2

Visst är ni lyckliga att ni får höra om min härliga panik packning, vavaa??? Dom senaste 2 timmarna har jag sprungit runt i huset i panik av att försöka hitta 5000 saker som jag måste ha med mej, sen var jag fiffig att skriva en lista av allt jag behövde så jag inte skulle glömma bort det, listan blev bara längre och längre, tilslut var den nio A4 papper. Men jag måste vara så nogran att få med allt, jag skal lix vara i Island i 2 månader, det är inte som att åka till Stockholm i 2 dagar (min senaste resa). Sen försökte jag stänga väskan i 15 minuter, sluta med att jag fick sätta mej på den så den stängdes. nu ska jag bara dusha och försöka klippa mitt hår lite så det ser lite mer normalt ut, för jag kan inte se ut så här! Sen skal jag äntligen få sova, har räknat ut att jag kommer få sova ca 5 timmar, jag kommer se pigg och fräsh ut imorgon!

p.s. mitt 3:dje eller 4:de blogg-inlägg den här kvällen, känner mej duktig nu (A

p.s. nr 2. För 1 timma sen var det Islands nationaldag ifall någon ville veta det...

Coolingar

Jag och Emma är döcoola!

Kraft Kungen säger:

buhu vi får sitta här ensamma som mobb offer

- E m m a säger:

aa

Kraft Kungen säger:

vi kommer bli överkörda av ellen

Kraft Kungen säger:
ahahahahahaha

ok, emma sa bara "aa" som gör mej übercool. Shiit har inte packat något sen förra inlägget, får damp panik anfall


Panik

Har lite smått panik nu, för jag måste åka till Island om några timmar, och jag börjar ångra mej lite smått, för jag kommer sakna er så:'(. Har också smått panik över att jag måste hinna packa, men jag lugnar ner den paniken med att chatta med emma (smart). jag har 1 timma att hinna allt, det kommer jag väll??? Hade en skojsig dag med Fanny (för det mesta) i kolosala Mölndals Centrum (ironi). På kvällen var jag också med Emma, vi var ute i en skog och prata om rotfällor XD ahahahahaha jag älskar rotfällor. Men nu skal jag packa!

Tvångstankar

Jag haatar att jag får värsta damp anfallen då jag tänker tvångstankar, det gäller spec mitt hår, jag tänker: hmm kanske borde klippa luggen, sen kan jag inte sluta tänka på min lugg fören jag klippt den, som ikväll.

23: 30- Tar fram saksen och börjar klippa.
23: 35- kollar mej i spegeln och undrar vad fan jag tänkte, för jag ser ut som en barnrumpa.

min mamma: men sluta Rosa, det blev ju jättefint, du påminner mej lite om hon där sångerskan, vad hette hon.... jaa juste, Cher.
aaaaaa vafan tack så mkt, jag ser ut som nån drag tant, jippie. Så nu sitter jag här och bloggar med min stora randiga mössa så jag inte kan se mitt hemska hår, fär varje gång jag råkar se mej i nån spegel så har jag lust att börja lipa, jag såg ju redan hemsk ut, varför skulle jag försämra det???


min nya dubbelgångare- enligt mor min

Tråkiiiiiiigt

nanana jag har bajs tråkigt, emma bara övergav mej nuu (på msn, jag vet att jag har ett spännande liv). Idag började jag dagen på bästa sätt (ironi) passa min lilla syster och min kusin i 6 timmar, yay. Sen var jag med Jenny, Emma och Fanny, vi gick till Corpus och åt. Sen gick vi till Fanny, Jenny kom inte för hon behövde vakna klockan 5 (omg). Så nu kommer jag inte se Jenny på 2 månader:'(. Nu ska jag iaf ta in Simba från sin nya gigantiska hage, sen packa lite och städa, och städa köket och hinna kolla på några Scrubs avsnitt, och där nånstans emellan ska jag hinna sova i 9 timmar innan jag vaknar klockan 9 och börjar passa igen, tufft liv för mig:P 

Dagens Planer

Har precis vaknat nu typ, har inga spec planer för dagen, kanske träffa jenny, emma och fanny, eller hmm, vänta det är lördag(?) jojo ingen rider. Om *räknar*, orkar inte räkna hur många dagar det är kvar, men på Onsdag åkar jag till Island jeeij:) Ska bli skoj att träffa alla där, men jag kommer sakna vissa personer här asmkt. I Island ska jag gå på massa gratis konsärer (jeeij) längtar mest till en gratis konsär med Björk och Sigur Rós. Mmm där kom lite spännande fakta om min spännande dag!

Dagens Citat

"Det är bra att mixa saltet och sockret så här, eller jag vet inte jag bara sejer något"
                                                                                                                                       
- Emma Pettersson, Liseberg

                                                              


Liseberg:D

Idag gick jag, Emma, Jenny och Fanny till Liseberg, yay! skojsigt skojsigt. Jag känner mej som värsta ängeln nu för jag hitta någons borttappade  mobil (A) haha, jaaa fanny och emma jag vet att det var ni, så komentera inte det nu! Känner mej über illamående nu, men skojit var det iallafall, specielt att se Salem Al Fakir, det var fränt, han var frän! Tyvär har jag inga spännande bilder från dagen så ni får tyvär klara er utan.

Sommarlov

jippijajajippijippijeeh, efter ett (hårt och svårt) år i skolan så är det äntligen sommarlov, tyvär så har jag bara kvar min lycka i 1 dag, för imorgon kommer jag hemsökas av något så fruktansvärt att det flesta inte vågar seja dets namn, jag tvingas kalla det "mormor", så jag frossar i kväll, imorgon när "mormor" kommer så kommer hon säkert sätta hela familjen på nån hardcore-diet, eftersom vi alla är "sååå" feta. Idag så gick jag till skolavslutningen, och värkade vara värsta lärar- kiss as, men det är bara bra (A). Senare var jag med Emma och Fanny, vi firade vår frihet, precis som vi firar allt, med frosseri. I helgen paddlade jag kanot från Mölndal till Mölnlycke! Eller jag paddlade inte, eftersom jag har för mesiga muskler, menmen jag fick sitta i knoten det är ju lite skojsit också... så nu har ni fått en "spännande" uppdatering på mina senaste dagar


Lite coolish bilder från idag:


Emma och Jag, lika stentuffa som vanligt

Fränare posare får man leta efter, och ja jag vet att det ser ut som jag är gravid inne i 8:de månaden.

Fanny och Jag.

Eftersom min minst 30 år gamla dator har svårt att ladda över bilder, så får ni mina 0 läsare se paddling bilder imorgon, ojoj spännande (ironi).


Tisdag, tillbaks till skolan

Efter 3 dagars helg känns det lite tråkigt att tvingas tillbaka till skolan:(, är aptrött i dag, sovit sen klockan 6, och vakna nu... är ändå trött+jag har ont i magen, som jag inte kan seja till mamma för då blir hon värst cp och får nån ADHD attack och skriker "nej du är inte sjuk du är frisk du skal gå i skolan", förbjudet att vara sjuk. Idag var jag med Jenny, vi gjorde inget spec eftersom vi båda höll på att dö av värmeslag, vi pratade om gamla minnen som tanter gör. Om det är någon överhuvudtaget som läser denna så ja jag vet att den är oerhört ointressant, men imorgon blir den intressant, jag sätter ut lite fräna bilder och sånt som säkert kan ge er alla ett gott skratt...

Dagens:

Dagens humör:
smått irreterad
Dagens mående: helt okej, trött
Dagens lunch: mackaroner
Dagens borde: börja städa
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel:
blommig, kort klänning
Dagens planer: städa:'(
Dagens materiella vill ha: laptop
Dagens längtan: sommarlov!
Dagens fundering: vad jag hellre skulle göra (ifall jag måste välja) av att kapa av mej på mitten och gå på händerna resten av livet eller äta min familj, min kanin och mina närmsta vänner, hmmm 
Dagens beroende: cola, redbull
Dagens roligaste: Vara med jenny+ det är alltid grymt kul i skolan (ironi)
Dagens tråkigaste: eh, skolan? och att jag måste städa
Dagens väder: mycket sol, VARMT
Dagens tidning: Hänt Bild
Dagens låt: Tegan and Sara- you wouldn't like me

Måndag, studiedag:)

hejhej mina 0,0 läsare! idag vaknade jag klockan 1 för jag har ledigt (woho) jag hade ute Simba lite. Sen ringde Emma och undra om jag ville gå och bada, såklart ville jag det, för det är übervarmt. Så vi var på stranden i några timmar, sola och bada lite... skönt att "chilla" (som Jenny sejer). Sen kom jag hem och var überduktig och gjorde någon nyttig mat, som tog typ en timma att göra, har blivit värsta mästerkocken på sistonde.Ska gå och lägga mej nu, är trots allt skola imorgon:( fast inte ska jag vara negativ, för det är endast 3 skoldagar kvar:D gaaah!

RSS 2.0